De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Een uitvaart op eigen wijze in Vlierden

Wij ondersteunen u bij het afscheid nemen en condoleren, de crematie- of begrafenisceremonie en het eventueel afsluitende samenzijn na de uitvaart. We zijn daarbij transparant in de financiële gevolgen van uw wensen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij vinden het belangrijk dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare, omdat een goed afscheid u straks kan helpen bij de verwerking van uw verdriet. Daarom bieden wij u alle ruimte en mogelijke tijd om het afscheid zo in te vullen zoals u dat wenst.

Opbaren

Indien u dat wenst, kan uw overleden dierbare in de dagen voor de uitvaart in ons uitvaartcentrum in Beek en Donk of Deurne verblijven. U kunt daar kiezen voor een verblijf in onze persoonlijke 24-uurs kamer, waar u uw dierbare doorlopend mag bezoeken. Een andere mogelijkheid is bezoek op afspraak in een van onze andere sfeervolle rouwkamers. Ook kiezen veel mensen ervoor dat de overleden dierbare thuis verblijft. Wij helpen u graag om dat mogelijk te maken.

Begraven of cremeren

Wij verzorgen o.a. uitvaarten in Lieshout, Mariahout, Beek en Donk, Laarbeek, Aarle-Rixtel, Dierdonk, Gemert, De Mortel, Bakel, Helmond, Stiphout, Deurne, Milheeze, Liessel, Neerkant, Elsendorp, Vlierden, Helenaveen, Ommel en in Lierop.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.