De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Een uitvaart op eigen wijze in Deurne

Wij ondersteunen u bij het afscheid nemen en condoleren, de crematie- of begrafenisceremonie en het eventueel afsluitende samenzijn na de uitvaart. We zijn daarbij transparant in de financiële gevolgen van uw wensen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij vinden het belangrijk dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare, omdat een goed afscheid u straks kan helpen bij de verwerking van uw verdriet. Daarom bieden wij u alle ruimte en mogelijke tijd om het afscheid zo in te vullen zoals u dat wenst.

Opbaren

Indien u dat wenst, kan uw overleden dierbare in de dagen voor de uitvaart in ons uitvaartcentrum in Deurne verblijven. U kunt hier kiezen voor een verblijf in onze persoonlijke 24-uurs kamer, waar u uw dierbare doorlopend mag bezoeken. Ook kiezen veel mensen ervoor dat de overleden dierbare thuis verblijft. Wij helpen u graag om dat mogelijk te maken.

Begraven of cremeren

Wij verzorgen o.a. uitvaarten in Lieshout, Mariahout, Beek en Donk, Laarbeek, Aarle-Rixtel, Dierdonk, Gemert, De Mortel, Bakel, Helmond, Stiphout, Deurne, Milheeze, Liessel, Neerkant, Elsendorp, Vlierden, Helenaveen, Ommel en in Lierop.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.