De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Ons wekelijks Inloopuurtje

Tijdens ons wekelijks inloopuurtje bent u van harte welkom in onze uitvaartcentra in Deurne en in Beek en Donk. Wij ontvangen u graag en beantwoorden uw vragen. U kunt dan ook even rondkijken in onze sfeervolle uitvaartcentra en onze theatertuin bekijken. U kunt ook het gratis boekje 'Mijn uitvaartwensen' meenemen om alvast eens na te denken over uw eigen afscheid straks en uw wensen vast te leggen. Ons inloopuurtje is elke donderdag tussen 14.30 en 15.30 uur in onze beide uitvaartcentra.

De Theatertuin

Onze Theatertuin is een prachtige locatie om bij mooi weer de afscheidsdienst buiten te verzorgen. Mocht het weer niet meewerken, dan kan op het laatste moment toch besloten worden om naar binnen te gaan. Wij reserveren namelijk altijd ook de aula bij een afscheidsceremonie in de Theatertuin zodat u nog alle keus heeft voor een binnen- of buitenceremonie. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.