De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Over de Groof uitvaartverzorging

Ons streven is dat u samen met uw dierbaren zonder enige tijdsdruk op de door u gewenste wijze vorm aan het afscheid kunt geven. Daarom kiezen wij voor een rustige, flexibele en persoonlijke benadering, met alle ruimte en respect voor uw wensen. Daarbij zullen we u indien gewenst adviseren over een passende invulling en mogelijke rituelen en locaties die u wellicht nog niet kende. Zo geven we u alle mogelijkheden om op eigen wijze afscheid te nemen.  

Binnen de Groof uitvaartverzorging werken wij als een zeer hecht en respectvol team waarvan een van onze uitvaartverzorgers uw vaste contactpersoon blijft tot aan de uitvaart. Wij beschikken over het Keurmerk Uitvaartzorg, waardoor u ervan verzekerd bent dat de uitvaart echt in vertrouwde handen is. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze dienstverlening als u beschikt over een uitvaartverzekering.
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.