De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Opbaring thuis of in uitvaartcentrum

U kunt kiezen voor een opbaring thuis, voor een ander geliefde locatie of voor een opbaring in een uitvaartcentrum. Wij kunnen elke opbaring in kist of op bed verzorgen. Bij een opbaring buiten onze uitvaartcentra verzorgen we alle benodigde elementen zoals koeling en kamerschermen. Bij een opbaring binnen ons uitvaartcentrum kunt u kiezen voor bezoeken op afspraak of voor dag en nacht toegang tot de kamer van uw overleden dierbare.

Lichte balseming

We kunnen indien gewenst een lichte balseming (thanatopraxie) laten verzorgen, waardoor uw overleden dierbare zonder enige koeling thuis of in het uitvaartcentrum kan verblijven. Vaak blijft door thanatopraxie de huidskleur ook in een betere conditie.

Natuurlijke opbaring

Een natuurlijke opbaring behoort ook tot onze mogelijkheden, zowel thuis als in ons uitvaartcentrum. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke producten zoals grassen en pure essentiële oliën. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.