De crematie en begrafenis in vertrouwde handen bij De Groof uitvaartverzorging

Nazorg

Tegenwoordig wordt het belang van nazorg steeds meer erkend. Men ziet beter in dat een rouwproces aandacht nodig heeft en tijd kost. Daarbij is praten over uw emoties en over alles wat u raakt en bezighoudt van groot belang. Daarom bieden we u na de uitvaart van uw overleden dierbare kosteloos een nazorggesprek aan, waarin we met u terugkijken op de uitvaart en kijken wat we nog voor u kunnen betekenen.

Activiteiten als nazorg

Ook verzorgen wij diverse activiteiten rondom nazorg. Een voorbeeld is de door nabestaanden als zeer positief ervaren lezing door rouwtherapeute Marieke de Bruijn www.mariekedebruijn.com. Zij bespreekt tijdens deze lezing waarmee u emotioneel wordt geconfronteerd na een verlies. Wij nodigen Marieke jaarlijks uit om een lezing bij ons te verzorgen. Een ander voorbeeld is onze jaarlijkse herinneringsbijeenkomst in onze aula in Beek en Donk. Tijdens deze sfeervolle bijeenkomst herdenken we alle overledenen van het afgelopen jaar, van wie wij de uitvaart mochten verzorgen. Daarnaast is er ruimte voor troostvolle woorden en mooie muziek. U vindt meer informatie over deze bijeenkomsten op onze webpagina 'activiteiten'.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.